VAKANTIE IN MIAMI

Hoewel Miami een stad is heeft het bijna alles te bieden wat je mag verwachten van een vakantiebestemming. Een heerlijk klimaat, prachtige hotels, mooie stranden en voldoende vertier in en rondom de stad.

Miami kan geschikt zijn als enige bestemming voor je vakantie, maar kan ook onderdeel uitmaken van een rondreis door Florida. Dat is wat veel Europeanen doen. Er zijn ook redelijk wat mensen die het combineren met een cruise. Wat is er lekkerder dan na een tocht door de Cariben nog lekker een weekje of een paar dagen bij te komen in Miami voordat je terugvliegt naar Nederland of België?

vakantie in Miami

Jouw vakantie in Miami

Steeds meer mensen die op vakantie naar Miami gaan regelen hun reis en verblijf zelf. Waarom het reisbureau administratiekosten betalen voor iets wat je zelf kunt regelen? De tijden dat pakketreizen veel interessanter waren zijn in het geval van Florida ver voorbij en het los boeken van een vlucht, accommodatie en een huurauto kan voordeliger zijn. Omdat sommige sites ook zeer ruime mogelijkheden bieden om voor een klein bedrag of gratis te annuleren maakt het je soms ook nog een stuk flexibeler. Dat is vooral handig als je wel een garantie wilt hebben dat je in een bepaald hotel kunt overnachten tegen een vooraf bepaalde prijs maar nog niet zeker weet of je het uiteindelijk wel gaat doen. Zeker op een rondreis door Florida is het handig als er flexibiliteit is wat betreft route en slaapplaats.

Voor het boeken van een pakketreis naar Miami valt zeker ook wat te zeggen. Een reisorganisatie neemt je werk uit handen en is jouw vaste aanspreekpunt voor je hele reis naar Miami, van begin tot eind. Zo hebben zij de verantwoordelijkheid dat je naar Miami kunt vliegen, ter plaatse in je accommodatie kunt verblijven en dat je ook weer terug naar huis kunt vliegen. In het geval dat je boekt bij een touroperator die onder de dekking van het Garantiefonds van SGR valt, loop je geen financieel risico in het geval dat de vakantie-aanbieder failliet raakt. Of de luchtvaartmaatschappij, want dat kan ook!

Bij een aantal pakketreizen is de transfer in Miami tussen het vliegveld en de accommodatie inbegrepen. Als je geen huurauto geboekt hebt, is dat wel net zo prettig. De taxi’s in Miami zijn niet goedkoop.

Boek je Miami vakantie bij TUI

De grootste aanbieder op de Nederlandse markt voor vakanties naar Miami is TUI. Deze reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR en het SGR. Hun aanbod van Miami en Florida vakanties is vrij breed, waardoor er voor ieder wel wat wils te vinden zou moeten zijn. Wil je in luxe van je vakantie in Miami genieten. Dat kan bij TUI. Ben je juist op zoek naar een goedkope vakantie naar Miami? Ook dat zal TUI kunnen leveren. Dit zal tijdens de hoogseizoenweken wat lastiger zijn. Wie betaalbaar naar Miami wil reizen, die moet vooral in het laagseizoen naar de Miami last minutes kijken.

BEKIJK ALLE MIAMI REIZEN BIJ TUI
en boek direct online

Vliegen naar Miami

Vanuit diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland kun je naar Miami vliegen, al dan niet met een tussenstop of overstap. Het exacte aanbod verschilt per vliegseizoen.

Op de pagina vliegen naar Miami lees je alles over vliegtickets, vluchttijden en meer praktische informatie.

Auto huren in Miami

Je kunt eigenlijk niet zonder een huurauto om je te verplaatsen in en buiten Miami. Dat geldt zeker als je veel wilt gaan zien en doen in Miami (of daarbuiten). De afstanden zijn groot, waardoor je een vermogen aan taxi- of Uberkosten kwijt kunt zijn als je alles met het openbaar vervoer wilt doen. Voor georganiseerde excursies geldt hetzelfde: als je er meerdere boekt, dan kan het aardig in de papieren lopen.

Op de pagina Miami met de auto lees je alles over autorijden, parkeren en een auto huren in Miami.

vakantie in Miami Beach

Hotels in Miami

Het aanbod van hotels in en rondom Miami is enorm groot. Voor elke wens en ieder budget is er wel wat te vinden. Daar moet wel de opmerking bij gemaakt worden dat Miami en vooral Miami Beach voor Amerikaanse begrippen vrij duur zijn om te overnachten. Maar wat wil je? Je bevindt je in één van de toeristische hotspots van de Verenigde Staten!

Op de pagina hotels in Miami lees je alles over hotels met handige tips over waar je het beste je hotel kunt reserveren en de voor- en nadelen van bepaalde wijken binnen Miami.

Betaal niet teveel voor je overnachtingen in Miami

Er zijn veel aanbieders van hotels, appartementen en B&B’s in Miami. De prijzen kunnen per dag, maar ook per aanbieder, soms flink uiteenlopen. Dat heeft vooral te maken met de specifieke prijsafspraken die sites zoals booking.com, hotels.com en andere hotelboekingssites vaak maken. Wil je alle prijzen in één keer met elkaar vergelijken en direct per hotel en datum de laagste prijzen zien dan kun je het beste Trivago gebruiken. Deze site heeft toegang tot de actuele kamertarieven via tientallen sites inclusief de officiële hotelsites.

Bekijk de goedkoopste kamerprijzen in Miami voor jouw reisdata