KORTINGSBONNEN (COUPONS) IN MIAMI

In Nederland worden trouwe klanten beloont met klantenkaarten waarmee je voor korting of gratis producten kunt sparen, met koopzegeltjes waaraan een spaarsysteem gekoppeld is en met punten waarmee je kunt sparen. Een trend die je steeds meer ziet zijn kortingsbonnen, al dan niet gepersonaliseerd.

In de Verenigde Staten zijn kortingsbonnen, die daar coupons genoemd worden, al tientallen jaren ingeburgerd. Voor zeer veel diensten en producten kun je aan coupons komen die zorgen voor directe korting of bijvoorbeeld een gratis upgrade, gratis product of een ander voordeel. In Amerika ben je eigenlijk gek als je de volle mep betaalt voor de entree in een pretpark of dierentuin. Het vervelende aan de coupons is dat het zijn doel voorbijgeschoten is. Ooit ontstaan als exclusief voordeel, nu zo massaal dat je door de coupons het bos niet meer ziet. Sommige mensen maken er zelfs een sport van om niets meer zonder coupons te kopen of te doen.

Miami kortingsbonnen

Ook voor Miami en Miami Beach kun je volop kortingsbonnen vinden. Kijk hiervoor in de plattegronden en folders die je vind bij aankomst op het vliegveld, in de hotellobby’s en in winkelcentra. Het is soms flink zoeken naar de juiste coupon, maar als je met zijn vieren bent en ieder 2 of 3 dollar korting krijgt op een toegangsbewijs dan ben je een dief van je eigen portemonnee als je daar geen gebruik van maakt. De Amerikanen doen immers zelf ook niet anders.

Andere manieren om korting te krijgen

Omdat Amerikanen het gevoel willen hebben de beste deal te sluiten zijn er andere opties gekomen om korting te krijgen. Steeds meer aanbieders plaatsen hun kortingsbonnen nu ook online. Even uitprinten van internet en haal die korting. Als je online iets wil boeken of kopen met een digitale coupon, dan moet je een kortingscode gebruiken. Door vooraf iets te reserveren en te betalen krijg je vaak korting. Dit is een trend die je in Europa steeds meer terugziet.

online coupons voor Miami